Lautapelisuomi – Nettipelaaminen ensinäytös

LATAA – TÄSTÄ- LAUTAPELISUOMEN UUSIN JAKSO
Tässä jaksossa seuraavaa:

JOHDANTO

ARVOSTELU: SAN JUAN

Arvostelen jaksossa yhden kestosuosikeistani eli San Juanin. Peli sai viisi tähteä ja ehdottoman vihreän valon, jos et ole peliä koskaan aikaisemmin pelannut.

ARVOSTELU: FINANSSINERO

Suomalaisen Gambit Games Oy:n peli, joka oli myös edellisessä lähetyksessä päättyneen kilpailun palkinto. Kolme tähteä ja vihreää valoa, jos törmäät peliin jossain vaiheessa.

NETTIPELAAMINEN – BRETTSPIELWELT.DE

Istuimme Markku “JoeLamer” Jaatisen kanssa alas ja keskustelimme todennäköisesti maailman suurimmasta lautapeliportaalista BSW:stä. Keskustelu polveilee perusasioista vähän yksityiskohtaisempiin tietoihin sivustoon ja siellä pelaamiseen liittyen.

Tästä linkistä löytyy Markun tekemä ohje BSW:n käyttämiseen.

Ja tämä linkki puolestaan johdattaa sinut Suomen lautapeliseuran foorumin osioon, jossa puhutaan nettipelaamisesta yleensä.

Isot kiitokset Markulle juttutuokiosta ja toivottavasti saan Markun toistekin keskustelemaan erilaisista lautapelaamiseen liittyvistä teemoista!

Otan mielelläni kysymyksiä ja kommentteja BSW-keskusteluun liittyen ja pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin yhteistyössä Markun kanssa.

LOPETUS

Lisätietoa Tracon -tapahtumasta löytyy tästä linkistä. Tule ihmeessä mukaan pelaamaan pelejä tai muuten vain haistelemaan tunnelmaa. Olen paikalle nauhoittimieni kanssa ja pelaan myös mielelläni pelejä kuulijoiden kanssa. Eli jos olet tulossa paikalle niin laita minulle viestiä asiasta.

———————————————————————————————————————-

Palaute on tervetullutta ja pyrin ottamaan sen huomioon tulevia jaksoja suunnitellessani. Lähetä ihmeessä myös toivomuksia tulevia jaksoja silmällä pitäen. Kiitokset myös Eminorille ja Mikko Putkoselle musiikista.

Scroll to Top