Lautapelisuomi – Suomalainen trilogia

LATAA – TÄSTÄ- LAUTAPELISUOMEN UUSIN JAKSO
Tässä jaksossa seuraavaa:

JOHDANTO

HAASTATTELU MIKU GAMES

Miku Games on Tukholmassa sijaitseva pelisuunnittelyritys, joka kehittää ensimmäistä merkittävää lautapelisarjaansa Talvisodasta, Jatkosodasta sekä Lapin sodasta. Käymme haastattelussa läpi perusasioita yrityksestä, peleistä sekä siitä milloin ja miten pelit voi hankkia itselleen.

Suurkiitokset vielä Mikulle kärsivällisyydestä haastattelun yhteydessä. Skype ei suostunut yhteistyöhön ja osoitti epävakautensa mistä johtuen haastattelu kesti huomattavasti pidempään kuin mitä olimme suunnitelleet

TRACON RAPORTTI

Kävin pyörähtämässä Tampereella Hervannan kaupunginosassa järjestetyssä Tracon tapahtumassa (lisätietoa tapahtumasta löytyy tästä linkistä). Osallistujakunta oli pääosin nuorta ja varsin erikoisesti pukeutunutta ja allekirjoittanut tunsi aluksi olevansa aivan väärässä paikassa. Lautapelipuoli oli kuitenkin sen verran syrjässä, että varsinainen tapahtuma ei lautapelipuolella juurikaan näkynyt ja pääsin pelaamaan runsaasti mielenkiintoisia pelejä.

Raportissa mainitsen seuraavat pelit:

Jamaica, Galaxy Trucker, Finanssinero, Qwirkle, Menolippu Sveitsi, Hamsterrolle, Flix Mix ja Origin of Falling Water

Mukana siis mielenkiintoisia uusia pelejä sekä muutamia mielenkiintoisia vanhoja tuttavuuksia. Kiitokset kaikille kanssani pelanneille sekä erityiskiitokset Mankalle ja Joelamerille haastatteluista!

————————————————————————————————————————–

Palaute on tervetullutta ja pyrin ottamaan sen huomioon tulevia jaksoja suunnitellessani. Lähetä ihmeessä myös toivomuksia tulevia jaksoja silmällä pitäen. Kiitokset myös Eminorille ja Mikko Putkoselle musiikista.

Scroll to Top