Lautapelisuomi – Tiedolla tai tuurilla!

LATAA – TÄSTÄ- LAUTAPELISUOMEN UUSIN JAKSO (.mp3)

LATAA – TÄSTÄ- LAUTAPELISUOMEN UUSIN JAKSO KUVITUKSEN KERA (.m4a)

Tässä jaksossa seuraavaa:

JOHDANTO

Johdannossa mainitaan Wits and Wagersin Xbox versio, joka julkaistaan lähiviikkojen aikana. Lisätietoa aiheesta täältä.

WITS AND WAGERSIN ARVOSTELU

Käyn läpi millaisesta pelistä on kysymys, miten peliä pelataan ja kenelle peli mielestäni soveltuu. Lisätietoa pelistä löydät esimerkiksi Boardgamegeekistä. Lisäsin myös kuvagallerioihini muutaman jaksossa käytetyn kuvan täydessä koossaan eli jos haluat tutustua komponentteihin lähemmin niin käy ihmeessä kurkkaamassa kuvia.

LAUTAPELISUOMI KILPAILUN VOITTAJA

Lautapelisuomen kolmannen kilpailun voitti Markku “JoeLamer” Jaatinen. Markun ehdotus Wits and Wagers -pelin suomennokseksi oli Tiedolla tai tuurilla! ja tällä kertaa Comperon väki katsoi, että nimi sisälsi enemmän tietoa kuin tuuria. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille vastaajille!

Hienoa myös on se, että Markun ehdotus valittiin Wits and Wagers -pelin suomenkieliseksi nimeksi.

HAASTATTELU LAUTAPELIT.FI / TONI NIITTYMÄKI

Lautapelisuomi kävi tutustumassa Lautapelit.fi:n toimintaan Simonkadun myymälässä. Käymme Tonin kanssa läpi Lautapelit.fi:n historiaa, toimintaa ja tulevia pelejä vuodelle 2008. Lisäksi puhumme lautapelialan näkymistä vähän laajemminkin kaiken muun tarinan ohessa. Lopuksi Toni kertoo vielä mistä peleistä hän pitää ja miksi.

Haastattelussa mainitaan ainakin seuraavat pelit: Oregon, Toledo, Modern Art, Gang of Four, Menolippu, Caylus, El Grande ja Gift Trap.

LAUTAPELISUOMI KILPAILU 4 – KUINKA MONTA LAUTAPELIÄ LAUTAPELIT.FI MYYMÄLÄSSÄ?

Lautapelisuomen neljäs kilpailu alkaa tämän jakson julkaisun yhteydessä. Kilpailun palkintona on Oregon -lautapeli kolmelle lähimmäksi arvanneelle ja voittaaksesi kilpailun sinun tulee siis arvata kuinka monta peliä Lautapelit.fi:n myymälässä oli myynnissä 14.3.2008, kun haastattelu tehtiin? Lähetä vastauksesi sunnuntaihin 6.4.2008 mennessä osoitteeseen cane <ät> boardgamingfinland.com ja osallistut kilpailuun. Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta voit kuunnella jaksosta.

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

————————————————————————————————————————–

Palaute on tervetullutta ja pyrin ottamaan sen huomioon tulevia jaksoja suunnitellessani. Lähetä ihmeessä myös toivomuksia tulevia jaksoja silmällä pitäen. Kiitokset myös Eminorille ja Mikko Putkoselle jakson musiikista.

Scroll to Top