Lautapelisuomi – Tarotista Texas Hold’emiin

LATAA – TÄSTÄ- LAUTAPELISUOMEN UUSIN JAKSO (.mp3)

Tässä jaksossa seuraavaa:

JOHDANTO

UUTISET

Uutisosiossa maininnat kahdesta lähitulevaisuudessa järjestettävästä pelitapahtumasta. Pelixi-tapahtumasta lisätiedot löytyvät täältä ja Suomen lautapeliseuran Jyväskylän peliviikonlopusta täältä.

LAUTAPELISUOMI KILPAILUN VOITTAJA

Lautapelisuomen neljännen kilpailun voittajat ovat Sampo Sikiö, Lauri Ström ja Miika Kirjavainen. Lautapelit.fi:n myymälässä oli myynnissä 964 peliä ja voittajat onnistuivat arvaamaan oikean luvun alle viidenkymmenen pelin tarkkuudella, mikä on oikein mainio suoritus. Voittajille lähtee postissa Oregon-lautapelit, jotka kilpailun palkinnoksi tarjosi Lautapelit-fi. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

HAASTATTELU MIKKO SAARI

Mikko Saaren haastattelu keskittyy Tarotista Texas Hold’em -kirjan käsittelyyn. Puhumme kirjasta yleisellä tasolla sekä siitä, millainen kirjankirjotusprosessi tällä kertaa oli. Lisäksi Mikko paljastaa tulevaisuuden suunnitelmiaan kirjoittamiseen liittyen ja kertoo millaisia pelejä hän tällä hetkellä pelaa mielellään.
ARVOSTELU: TAROTISTA TEXAS HOLD’EMIIN

Käyn arvostelussani läpi kirjan designia ja sisältöä sekä tuon esille muutamia huomioita kirjaan liittyen. Kaikenkaikkiaan arvostelu on erittäin positiivinen sillä kyseessä on mainio kirja. 4,5/5 tähteä irtoaa tässä tapauksessa ilman kummempia mukinoita.

LAUTAPELISUOMI KILPAILU 5 – MITKÄ OVAT LÄHES TÄYDELLISET KORTTIPELIT MIKKO SAAREN MIELESTÄ?

Lautapelisuomen viides kilpailu alkaa tämän jakson julkaisun yhteydessä. Kilpailun palkintona on Tarotista Texas Hold’emiin -korttipelikirja voittajalle ja voittaaksesi kilpailun sinun tulee siis arvata mitkä korttipelit ovat Mikko Saaren mielestä lähes täydellisiä? Palkinnon kilpailuun tarjoaa BTJ Kustannus, joka on Mikon kirjan julkaisija. Oikeaa vastausta kannattaa etsiä Mikon lautapelaaja.net -sivustolta. Lähetä vastauksesi sunnuntaihin 27.4.2008 mennessä osoitteeseen cane <ät> boardgamingfinland.com ja osallistut kilpailuun. Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta voit kuunnella jaksosta.

Toivottavasti jakso miellytti ja pääset lukemaan Mikon uutta kirjaa!

————————————————————————————————————————–

Palaute on tervetullutta ja pyrin ottamaan sen huomioon tulevia jaksoja suunnitellessani. Lähetä ihmeessä myös toivomuksia tulevia jaksoja silmällä pitäen. Kiitokset myös Eminorille ja Mikko Putkoselle jakson musiikista.

Scroll to Top