Boardgaming Finland

Boardgaming Finland – a blog and a podcast of Finnish board and card game scene since 2007

Lautapelisuomi podcast – jakso 23

Lautapelisuomi palaa ääneen pitkähkön tauon jälkeen.

Uutiset

Maininta Jycon -lautapelitapahtumasta maaliskuun lopussa.

Lautapelaamisen SM-turnaus toukokuun lopussa.

Competon kaksi suomalaisten suunnittelijoiden uutuuspeliä, jotka julkaistaan kesällä 2010.

Lautapelioppaan keskusteluhetki

Käyn läpi ajankohtaisia lautapeliaiheita Lautapelioppaan toisen toimittajan Hannu “OpettajaH” Sinisalon kanssa. Puhumme muun muassa Factory Managerista, Peloponnesista sekä Power Strugglesta. Ehdimme myös käsitellä tukun muita aiheitä tässä noin 20 minuutin mittaisessa pätkässä.

Lautapelisuomen kilpailu

Lautapelisuomen uudessa kilpailussa arvuutellaan sitä, mihin peliin jaksossa lausumani teemateksti oikein sopii. Tehtäväsi on arvata oikea peli kuun viimeiseen päivään mennessä. Oikein vastanneiden kesken arvotaan pääpalkinnoksi yksi vapaavalintainen peli Competon tuotevalikoimasta kotiin kuljetettuna.

Fri, March 12 2010 » General, Lautapelisuomi, Podcast

One Response

  1. Paul Laane March 22 2010 @ 12:12 pm

    Taas asiallinen podcast-osa. Näitä kuunnellen pysyin ulkomailla asustaessani hyvin perillä Suomen lautapelimaailman tapahtumista 2008-2009. Haastattelujen kautta alan tekijöitä pääsee jotenkin lähemmäksi – tässä on sellaista journalismin kaikua, joka tuo koko Suomalaiselle lautapelialalle uskottavuutta ja ammattimaisuutta. Ei muuta kun toivon, että näitä kuullaan tulevaisuudessa lisää.

Leave a Reply